Kapıda teslim plaket!

Kapıda teslim plaket!

admin
admin
10 Şubat 2021 Çarşamba 07:16
Kapıda teslim plaket!

Vedat REFAYELİ

Pandemi sürecinin hayatımızı ne denli etkilediğine dair işte bir güzel örnek daha.

Önceleri salonlarda kalabalıklar içinde düzenlenen plaket törenleri bile değişmiş, plaketler kapıya teslim yapılır olmuş.

Erzurum İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi, meslekte 50 yılını dolduran üyelerine teşekkür plaketi ile onur belgelerini bizzat kapılarına giderek veriyor.

İnşaat Mühendisleri Odası adına eski başkanlardan üst kurul delegesi İlhan Tohumcu, emektar Ünal Topçu’nun onur belgesini ve plaketini bizzat vermek için evine gitti.

Kapı önünde gerçekleşen bu ilginç plaket törenini sosyal medya aracılığı ile duyuran İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Abdulkadir Orhan, ‘’Risk grubunda oldukları için gerek yaşlı üyelerimizi ve gerekse diğer meslektaşımız olan büyüklerimizi riske atamazdık. Böylesi kritik bir dönemde ancak plaketlerini ve onur belgelerini ancak bu şekilde vermek zorunda kaldık’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Kapıda Teslim Plaket!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.