Kanadalı inadı...

Kanadalı inadı..

admin
admin
04 Şubat 2020 Salı 22:29
Kanadalı inadı...

Vedat REFAYELİ

Curling’de yeni bir kanadalı başantrenör ile söz kesildi.

Açıklamayı yapan da Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin oldu.

Kenan Şebin, geçen hafta bir süredir başantrenör olarak görev yapan İskoç asıllı Kanadalı teknik adam Antony Zigmond Zummack’la yollarını ayırdılar.

Zummack’ın ülkesinde başka görevleri olması sebebiyle bu ayrılığın gerçekleştiğini belirten Federasyon Başkanı Şebin, yeni bir Kanadalı isimle el sıkıştıklarını belirtti ama o hocanın ismini açıklamadı.

Antony Zigmond Zummack ile son görüşmelerini Palan Otel’de yapan Şebin’in bu görüşmesinde ben de vardım.

Karşılıklı bir anlaşmaydı.

Herşeyden önce o kadar emek vermiş bir isimdi Zummack, karşılıklı güzel bir görüşme sonrasında bu veda gerçekleşti, açıkçası buna sevindim.

Ayrılırken de böyle güzel ayrılıklar olmalı.

Türkiye’de henüz curlingin yeni bir branş olduğu için yabancı hocalar ile çalışmalarının gerekli olduğunu söyleyen Federasyon Başkanı Kenan Şebin, Zummack’a teşekkür ederken, yine anlaştıkları hocanın da Kanada’da üst düzey bir teknik adam olduğunu belirtti, burada sadece milli takımı çalıştırmakla kalmayıp, antrenör de yetiştireceğini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 04.02.2020 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.