Kampüsün keçileri

Atatürk Üniversitesi Kalkınma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Vakıf Okulları’nın kampüsündeki keçiler, öğrencilerin maskotu haline geldi.

admin
admin
13 Ekim 2023 Cuma 11:34
Kampüsün keçileri

Vedat REFAYELİ

İlk, orta okul ve ana okullarının yeraldığı yerleşkedeki Vakıf Okullarının kampüsünde ki bir alanda tutulan keçiler, teneffüslerde öğrencilerin vazgeçilmez eğlencesi oldu.

Bir süreden beridir tavuk ve horozları gibi keçileri de özel bahçelerinde ki barınakta yetiştiren Vakıf Okulları idaresi, bu şekilde öğrencilere hayvan sevgisini de aşılamaya çalışıyor.

Vakıf Okulları Müdürü Erdal Karagülle, bir çok öğrencinin bu sayede hayvan sevgisi kazanmayı hedeflediklerini belirtirken, hayvan hakları haftası münasebetiyle de bir çok etkinlik planladıklarını söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.