İkiz mutluluk!

Kundaktaki bebekler yeni aileleri ile birlikte hayata merhaba diyecek.

admin
admin
15 Eylül 2023 Cuma 11:48
İkiz mutluluk!

Vedat REFAYELİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, gerek sorumluluk alanı ve gerekse işlevi yüzünden çok önemli, hatta hayati önem taşıyan kurumlarımızın başında geliyor.

Son yıllarda önemi biraz daha artan, sosyal sorumluluk duygusu ile hareket eden ve bütçesi de bayağı bir güçlendirilen kurumun gerek koruyucu aile ve evlatlık edindirme hizmetleri çok kıymetli.

Kimsesiz, terkedilmiş çok sayıda çocuğun, hatta henüz yeni doğmuş bebeklerin de bazen babası, bazen annesi olan kurum, bugünlerde dur durak bilmiyor, hayırlı hizmetlerine devam ediyor.

Sadece son 1 yıl içerisinde 50 çocuğun koruyucu aileye verilmesini, 12 çocuğu da evlat edindirme gibi ulvi bir görev yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, sadece takdir değil, dua da alıyor.

Geçtiğimiz günler hem de aileleri tarafından terkedilen, henüz isimleri bile olmayan ikiz bebekleri de ismini açıklamayan bir aileye veren İl Müdürü Cemil İlbaş, bu hizmetleri gerçekleştirirken her birinin ayrı hikayeleri olan bu çocuklara kendi çocukları gibi baktıklarının altını çizdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.09.2023 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.