İç yakan Aralık!

İç yakan Aralık!

admin
admin
16 Aralık 2019 Pazartesi 23:58
İç yakan Aralık!

Vedat REFAYELİ

İlginçtir, Türk Halk Müziği’nin Türkü Paşası TRT Erzurum Radyosu eski sanatçılarından Raci Alkır gibi eşi de bir Aralık ayında göçtü bu dünyadan..

Eşine, Türkü Paşa’sına kavuştu anne Şükriye Alkır da..

Üstelik yine bir Aralık ayında ve yine bir akşam namazları okunduğu sırada. Ve ve hastaneden ‘’beni eve götürün’’ dedikleri saatten tam 2 saat sonra kavuştular birbirlerine iki eş.

Genelde hüzünlü aylardan sayılır Aralık ayları. Alkır ailesi için de öyle.

Arkadaşımız, sesiyle zaman zaman TRT Türkü’de bizleri mesteden, Raci Alkır’ın oğlu olduğunu belli eden oğul Vahit Alkır, 2011 yılının bir Aralık ayında kaybettiği babasından sonra annesini de kaybetmenin üzüntüsüyle dün çok duygulandıran bir paylaşım yaptı facebook sayfasından..

İşte gözü yaşlı oğuldan o duygulandıran paylaşım:

‘’Sevmem Aralık ayını taa 2011 den beri boşuna sevmemekte haksız degilmişim. Yine bir Aralık ayı, babamdan sonra anamı da aldı benden. Sis çoktü yüreğime, perde indi gözüme. Gitti avuçlarımdan en sevdiğim oyuncaklarım. Şimdi büyüdün dediler, büyüyen yaralarım oldu. BU GÜN BABAMIN SENEİ DEVRİYESİ RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN’’.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2019 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.