Günün maskelisi!

Günün maskelisi!

admin
admin
20 Temmuz 2022 Çarşamba 11:44
Günün maskelisi!

Vedat REFAYELİ

Her ne kadar koronavirüs tehlikesi tam geçmemişse, hatta bazı illerde yine vaka sayısı artmış görünse bile maske takan insan sayısı neredeyse yok gibi.

Şehr-i mübarekemizde de vaka sayısı artmış olmasına, yakından tanıdığımız insanlar bile son birkaç gün içinde koronavirüse yakalanmış olsa dahi maske takanı parmakla gösterir olduk.

Mesela önceki gün boyu şehrin değişik semtlerinde oldum, bir çok mekanda bulundum ama bir tek maskeli insana rastlamadım.

Ancak akşamüzeri 19-30 sıralarında biri ile ilk defa karşılaştım, o da eczacı Erdal Güzel idi.

Aynı zamanda ERVAK Başkanı olan Erdal Güzel ağabeyiyi maskeli görünce açıkçası ben dahil, o esnada yanımda olan çoğu kişi de şaşırdı.

Zira bir çok kişinin yapılan testinin pozitif çıktığını bildiğimiz Erzurum’da gün boyu gördüğümüz tek maskeli oydu.

Güzel ağabey, ‘’Durum bildiğiniz gibi değil. Eczaneden geliyorum. Bize ilaç almaya gelenlerin neredeyse yarısı korona için ilaç talep etti’’ diyerek, durumun vehametini ortaya koyuyordu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.