Güneş enerjisi yazılıyor, Zafer Ergüney okunuyor!

Güneş enerjisi yazılıyor, Zafer Ergüney okunuyor!

admin
admin
09 Eylül 2022 Cuma 14:24
Güneş enerjisi yazılıyor, Zafer Ergüney okunuyor!

Vedat REFAYELİ

İddialı bir başlık olduğunu ben de peşinen kabul ediyorum.

Ama siz de, siz Erzurum’da yaşayanlar da kabul edin ki Erzurum’da güneş enerjisini ilk dillendiren isimdi Zafer Ergüney.

Bugün eğer bir çok işinsanı Erzurum’da güneş enerjisi yatırımına girmişse, girmek istiyorsa bu Zafer Ergüney’in sayesindedir.

İlk önce Birinci Organize Sanayi Bölge Başkanı olduğu zaman güneş enerjisinden bahseden ve bu konuda da Menderes Caddesi’nde ki işyerinin çatısında panel kurarak test yapan, elektrik üreten işinsanı Zafer Ergüney, şurası kesin ki yarın Erzurum ile ilk güneş enerjisini tanıştıran adam olarak tarihe geçecek.

Çöğender köyünde gerçekleştirdiği tesis ile de sektörde bir çok işinsanına yolaçan müteşebbis oldu.

Bir iş seyahatı için gittiği Almanya’dan esinlenen ve düşüncesini Erzurum’da uygulamayı kafaya koyan Ergüney, bu sektörde öncü olmasını bildi, rol model yaptı kendini.

Tebrik ve taktirlerimi sunuyor, öngörüsünden ötürü ellerim patlayıncaya kadar alkışlıyor, kutluyorum.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.