Gazeteci-Yazar Ayhan Kara’nın baba acısı

Gazeteci-Yazar Ayhan Kara’nın babası, Erzurum eğitiminin çınar isimlerinden Asım Kara vefat etti.

admin
admin
10 Mayıs 2022 Salı 07:06
Gazeteci-Yazar Ayhan Kara’nın baba acısı

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Asım Kara’nın vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

90 yaşında hayatını kaybeden baba Kara, Yunus Emre Mahallesindeki Cemaliye Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlığı’nda aile kabristanına defnedildi.

Cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Erzurum basın ve eğitim camiasından dostları katıldı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; merhum Asım Kara'ya Allah'tan rahmet, başta Kara ailesi olmak üzere tüm eş, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2022 07:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.