Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz’un acı günü…

Erzurum’un haber portalı DOĞUTÜRK İnternet Gazetesi’nin de yazarlarından olan Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz annesini kaybetti.

admin
admin
15 Şubat 2022 Salı 09:44
Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz’un acı günü…

Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz annesini kaybetti.

Yaklaşık altı aydır Erzurum Şehir Hastanesi’nde yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören Neriman Yavuz (90) son bir haftadır yoğun bakımda tutuluyordu. Neriman Yavuz bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Neriman Yavuz evli ve 4 çocuk annesiydi.

Neriman Yavuz’un cenazesi bugün (Salı) öğle vakti Asri Mezarlıkta kılınacak cenaze namazının ardından yine Asri Mezarlıktaki aile kabristanında toprağa verilecek.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; merhumeye Allah’tan rahmet, başta değerli meslektaşımız Ömer Nazmi Yavuz olmak üzere, tüm eş dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 15.02.2022 09:51
Anahtar Kelimeler:
Erzurumömer Nazmi Yavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.