Fareler bastı, yöneticileri afakanlar bastı!

Belki içinizden birileri duymamış olabilir ama son günlerde sıklıkla duyuyorum ben, ortalıkta farelerin cirit attığını!

admin
admin
13 Ekim 2023 Cuma 11:43
Fareler bastı, yöneticileri afakanlar bastı!

Vedat REFAYELİ

Özellikle Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi civarında son zamanlarda sıklıkla farelere rastlandığını, bu konuda da özellikle idarecilerin çok rahatsızlık duyduğunu öğrendim.

Yaz esintisinin kaybolması, soğukların başladığı Eylül ve Ekim aylarında her yıl olduğu gibi bu yıl da sıklıkla farelere rastlanıyordu ama bu defa ki öyle böyle değil.

Ortalık adeta fareden geçilmez duruma gelirken, başta Erzurum Teknik Üniversitesi olmak üzere, biraz da tarım arazileri olması sebebiyle şehrin o taraflarında ki yerleşkelerde hem çok fareye rastlanıyor ve hem de irilikleri dikkat çekiyor.

Bu durum karşısında alarm durumuna geçen idarecilerin süratle ilaçlama çalışmalarına başlanması talimatı verdiği bilgisini alıyorum.

Artık soğuklardan olsa gerek, kapalı alanlara girdikleri gözlenen fareler için ilaçlama şirketleri seferber edilirken, yöneticilerin bu durumdan bir hayli muzdarip olduklarını, ne şekilde başa çıkacakları konusunda kara kara düşündükleri haberlerini alıyorum.

Editör

Son Güncelleme: 17.10.2023 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesrin YILDIZ 2023-10-14 01:13:11

Ofisimizde cirit atıyorlar ... masamızın üzerinde köşe bucakta fare pislikleri süpürür olduk. Faraşla fare pislikeri topluyoruz. Hizmetli sıkıntısı nedeniyle önce odamızı hijyenize edip sonra mesaiye başlıyoruz. Çekilir dert değil.