ETSO’da alışkanlık yaptı!

Giden gelenle yan yana fotoğraf vermiyorlar!

admin
admin
12 Ocak 2023 Perşembe 09:55
ETSO’da alışkanlık yaptı!

Vedat REFAYELİ

ETÜ’de gidenler ile gelenlerin birarada olması ne kadar anlamlı ve de güzel ise, henüz yeni seçimini yapan ETSO’da devir teslim yapmak zor oluyor.

Yaklaşık 40 yıldır sahadayım, çok sayıda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası başkanı gördüm, hiçbir an bir sonraki dönemi kazanan başkan ile giden başkanın yan yana fotoğrafına şahit olmadım.

Adeta gelenek haline gelmiş olsa gerek ki gidenler ile gelenler devir teslimde yan yana olmuyorlar.

Türlü sebepler ile yan yana fotoğraf karesine girmiyorlar.

Ticaret Odası’nda başkanlık yapan ne Yılmaz Kuşkay, ne Namık Kılkıl, ne Muammer Cindilli ve ne de Lütfü Yücelik, gelirken veya giderken yan yana fotoğraf vermediler.

En son Saim Özakalın başkanlığı devraldığında da hiç bir yerde Lütfü Yücelik ile yan yana fotoğrafı yansımadı.

Fitnelik etmiş olmayayım ama her ne hikmetse her başkan işbaşına geldiğinde de bir önceki başkanla arası bozuk, ya da limoni oldu.

Sanıyorum Erzurum’da öteden beri hissettiğimiz kollektif ruhun olmamasını bir defa bu durum ortaya koyuyor.

Bunu hem de şehrin dinamiklerini kollektif çalışmaya özendirme gibi bir misyonu olan Ticaret ve Sanayi Odası’nda görüyor olmamız hem garip hem de bayağı bir üzücü.

Editör

Son Güncelleme: 13.01.2023 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.