Erzurum’un acı kaybı; Eski Başkan hakka yürüdü

Erzurum’un yetiştirdiği değerlerden olan ve milli görüş hareketinin önde gelen isimlerinden Vahdettin Yaylalı (69) hayatını kaybetti.

admin
admin
03 Şubat 2023 Cuma 16:30
Erzurum’un acı kaybı; Eski Başkan hakka yürüdü

Erzurum AK Parti’nin kurucularından olan daha sonra Dadaşkent döneminde Belde Belediye Başkanlığı’nı da 2004-2009 yılları arasında yürüterek önemli hizmetlerin altını imza atan dava ve gönül insanı Vahdettin Yaylalı’nın acı kaybı Erzurum’da üzüntüyle karşılandı.

Vahdettin Yaylalı, Dadaşkent Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilçenin gelişim, değişim ve dönüşümünde önemli rol oynadı. İlçenin başta doğalgaza kavuşması noktasında sarf ettiği enerjinin yanı sıra, Gezköy’ün kentsel dönüşümünün başlatılması ve ilçedeki yeşil alan miktarının artırılması ve sosyal yaşam alanlarının oluşturulması noktasında büyük çaba sarfetmişti.

Pandemi döneminde yakalandığı koronavirüs rahatsızlığının ardından çeşitli hastalıkları nükseden Yaylalı, yaklaşık bir aydır Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Yaylalı’nın cenazesi yarın (Cumartesi) Narmanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Aziziye ilçesine bağlı Rizekent Mahallesi’nde toprağa verilecek.

1954 doğumlu olan Vahdettin Yaylalı evli ve üç çocuk babasıydı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; Merhume Allah'tan rahmet, kederli ailesi yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2023 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.