Erzurumlu mümessilden kötü haber

Erzurumlu sosyal medya fenomeni ve oyuncu Burak Bozdağ mantardan zehirlendi. Bozdağ’ın sağlık durumu iyi…

admin
admin
02 Ocak 2023 Pazartesi 10:21
Erzurumlu mümessilden kötü haber

Erzurumlu sosyal medya fenomeni ve oyuncu Burak Bozdağ, akrabalarının evinde yediği mantardan zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Bozdağ tedavi altına alındı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi, Ovaakça Mahallesi’nde, saat 23.00 sıralarında Murat Kösedağ, eşi ve 13 arkadaşı ile yemekte bir araya gelerek mantar yediler. Bir süre sonra yemeğe katılanlar mide bulantısı, üşüme ve kusma şikayeti yaşamaya başladılar. Şikayetleri artan Bozdağ ve yemektekiler kendi araçları ve ambulanslarla çevredeki hastanelere başvurdu. Tedavi altına alınan Bozdağ ve beraberindeki 15 kişinin sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Anlattığı ‘Mümessil’ hikayesiyle sosyal medyadan milyonlara ulaşan ve bir anda fenomen olan Burak Bozdağ, daha sonra bu hikayenin filmini çekerek ‘Mümessil’ adıyla sinemaya taşımıştı.

Burak Bozdağ, Erzurumlu Mümessil filminin yanı sıra, Zerk ve Bordo Bereliler Afrin gibi filmlerde de oynadı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.