Erzurum’da Korona'ya bir can daha

Erzurum Horasan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Erol Tepe'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

admin
admin
01 Ağustos 2020 Cumartesi 22:17
Erzurum’da Korona'ya bir can daha

Horasan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Erol Tepe, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Korona virüse yakalanan Horasan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Erol Tepe, bir süredir Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi görüyordu.

Durumu ağırlaşan Tepe, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Yapılan tedaviye olumlu cevap veremeyen Tepe, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir de hastane Müdür Yardımcısı Erol Tepe’nin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, sosyal medya hesabından, Horasan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Tepe'nin, Kovid-19 nedeniyle vefat ettiğini duyurdu.

Sağlık çalışanlarının bir ferdinin daha hayatını kaybettiğini belirten Gürsel, başta Tepe'nin ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sağlık camiasına başsağlığı diledi.

Gürsel, paylaşımında, "Lütfen yükümüze omuz verin, tedbirlere uyalım, virüs bir nefes kadar yakınımızda ve çok kütü şeyler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2020 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.