Erzurum sağlık camiası yasta; Genç yaşta hayatını kaybetti

Erzurum Şehir Hastanesi hekimlerinden Uz. Dr. Belkıs Aygün yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

admin
admin
17 Ekim 2023 Salı 13:53
Erzurum sağlık camiası yasta; Genç yaşta hayatını kaybetti

Erzurum Şehir Hastanesi’nde hekim olarak görev yapan ve aynı zamanda Yakutiye İlçe Sağlık Müdürü Cüneyt Aygün’ün de eşi olan Uz. Dr. Belkıs Aygün uzun süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle vefat etti. Erzurum sağlık camiasını yasa boğan ölüm haberi, Şehir Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Yapılan açıklamada, “Hastanemiz hekimlerinden Uz. Dr. Belkıs Aygün vefat etmiştir. Erzurum Şehir Hastanesi ailesi olarak, merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” denildi.

Erzurum Şehir Hastanesi Başhakemi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör de, yaşadığı üzüntüyü dile getirerek yayınladığı başsağlığı mesajında, “Değerli çalışma arkadaşlarım, hastanemiz hekimlerinden hepimizin tanıdığı, sevdiği Pediatri doktorumuz, yine çalışma arkadaşımız Cüneyt Beyin kıymetli eşi Belkıs hanım Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim merhametiyle muamele eylesin. Uzun senelerdir mücadele etti, o adını bile anmak istemediğimiz hastalıkla. Biz kendisini hep iyi bildik, iyiliğini, insanlığını gördük. Şimdi ömrü verenin, kaderin sahibine omuzlarda uğurluyoruz. Rabbin ona güzellikler ihsan eylesin, kabrini cennet bahçesine çevirsin, geride kalan iki evladına ve eşine sabırların en büyüğünün versin. Rabbim ondan razı olsun, başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir ise yayınladığı mesajda, “Erzurum Şehir Hastanesinde görev yapan kıymetli mesai arkadaşımız Uzman Doktor Belkıs Aygün’ü kaybettik. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2023 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.