Erzurum'da tedavileri tamamlanan kuşlar doğaya salındı

Erzurum'da Doğa Koruma ve Jandarma ekipleri, sokak hayvanlarına mama verdi, tedavileri tamamlanan delice doğan ve saz delicesi kuşlarını doğaya saldı.

admin
admin
05 Ekim 2020 Pazartesi 10:34
Erzurum'da tedavileri tamamlanan kuşlar doğaya salındı

Tarım ve Orman Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Erzurum İl Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında etkinlik yaptı.

Doğada yaralı bulunan ve tedavileri tamamlanan delice doğan ve saz delicesi kuşlarını doğal yaşam alanlarına bırakan ekipler, daha sonra kentteki belirli bölgelere sokak hayvanları için mama bıraktı, su ihtiyaçlarını karşıladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına giden ekipler, hayvanların durumunu kontrol etti, gerekli denetimleri yaptı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSokak Hayvanları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.