Erdoğan imzaladı asalet geldi!

Yine sahadayken haberi aldı

admin
admin
27 Nisan 2023 Perşembe 11:17
Erdoğan imzaladı asalet geldi!

Vedat REFAYELİ

…Ve 20 aya yakındır Erzurum’da DSİ Bölge Müdürlüğü görevinde bulunan Oğuzhan Yavuz’un asaleti çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 3’lü kararname ile asaleti tasdik edilen Yavuz, bu haftadan itibaren vekaleten değil, asaleten görev yapacak.

21 Eylül 2021 yılında Erzurum DSİ 8.Bölge Müdürlüğü’ne getirilen Oğuzhan Yavuz’un asalet rüyası sonunda gerçekleşmiş oldu.

Her daim sahada olan başarılı bürokrat, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkan Yardımcılığı görevi kapsamında ülkemizin stratejik öneme sahip Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı, 275 metre yüksekliği ile ülkemizin en yüksek, dünyanın kendi sınıfında üçüncü yüksek barajı olan Yusufeli Barajı ve GAP Projesinin can damarı Silvan Barajı gibi bir çok devasa projelerin inşasında görev yapmıştı.

Demirdöven ve Başköy barajı için de gecesini gündüzüne katan Yavuz, sayesinde genel müdürlüğe yakınlığının da avantajını çıkan ödenekler ile gösterdi.

DSİ Bölge Müdürü, kendisi için bayram hediyesi gibi gelen asalet haberini de yine işbaşında, sahadayken öğrendi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.