Enver Yaylalı efsanedir!

Enver Yaylalı efsanedir!

admin
admin
19 Kasım 2022 Cumartesi 12:37
Enver Yaylalı efsanedir!

Vedat REFAYELİ

Bazen eş, dost arasında efsane kimlere denir, kimler efsane olmuştur sohbetini yaparız.

Efsaneler vardır, her sektörde.

Enver Yaylalı da bu şehirde Bayındırlık Müdürü olarak efsaneler arasına girmiş bir isimdir.

Özellikle 80’li ve 90’lı yıllarda aralıklarla da olsa Bayındırlık İl Müdürü olarak görev yapan Enver Yaylalı, iz bırakmıştır.

Eskiler daha çok iyi bilir.

DSİ’de Erdoğan Cimilli, Karayolları’nda Cengiz Al, Özel İdare’de Veysel Kıymazaslan ne kadar efsane ise Enver Yaylalı da Bayındırlık’da efsanedir.

Kıt imkanlar ile hizmetlerini sürdürürken, kurumunun menfaatini korumuş yöneticilerden olan Yaylalı, sadece personeli ile değil, Vali ve Belediye Başkanları ile ikili ilişkileriyle de gönüllerde taht kurmuştur.

Uzun yıllardır Ankara’da ikamet eden ve halen daha kardeşi Prof.Dr.Muammer Yaylalı gibi bekar hayatını sürdüren ve bir süreliğine sıla-ı rahim için geldiği memleketinde bulunan Yaylalı müdürüme sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rezzan 2023-07-08 17:20:44

Bu haber doğru değil, görevi boyunca çok insana zarar verdi, kuruma ve insanlara büyük zarar verdi.