Deli düzün ortasında limuzin!

Deli düzün ortasında limuzin!

admin
admin
06 Kasım 2022 Pazar 13:48
Deli düzün ortasında limuzin!

Vedat REFAYELİ

Çıplak gözle gördüğüm ilk limuzin bu olsa gerek. Hem de nerede biliyor musunuz, deli düzün ortasında.

Zafer Ergüney ve Ayhan Buzlak ağabeyler ile birlikte güreş şampiyonasını izlemek üzere Uzundere’ye giderken, Tortum’un çıkışı, Aksukapı’nın girişinde gördüm tam da.

Etrafında büyük bir otlarla kaplı boşluk ortasında bulduğumuz limuzin, belli ki arızasından dolayı orada öylece bırakılmış, ama yoldan geçenler için, önünde hatıra fotoğrafı çektirilen kıymetli bir metadan farksızdı.

Ön tarafları balonlar ile süslenmiş, büyük bir ihtimalle daha önce düğün aracı olarak kullanılmış.

Beyaz renkli Amerikan menşeli limuzinin kaç metre olduğu konusunda herbirimizden farklı sesler çıkınca ben elimde de mezura olmadığı için adım hesabıyla bir yere varmak istedim.

Tam tamına 14 adım saydığıma göre bu araç yaklaşık 7 metre uzunluğunda olmalıydı.

Zaten otoriteler de genelde Amerika’da işadamı ve ünlü sanatçılar kullanırken gördüğümüz en uzun limuzinin de 7 metre olduğunu en azından ben bilmesem de, Gogol bey biliyor, söylüyor!

Kapıları kapalı olduğu için içine girme imkanım olmadı ama en azından dünya gözü ile bir limuzini yakından gördüm, elimi sürdüm ya, o bana yeter de artar bile!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.