Çiftçinin, tavuklarını avlamakta ısrarcı tilki ile sohbeti güldürdü

Erzurum'un Hınıs ilçesinde, bir çiftçinin tavuklarını ısrarla avlamak isteyen aç tilki ile dakikalarca sohbeti gülümsetti.

admin
admin
24 Şubat 2020 Pazartesi 07:28
Çiftçinin, tavuklarını avlamakta ısrarcı tilki ile sohbeti güldürdü

İlçenin Sıldız Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Tuncay Ali Haydar Edis, bir süre önce mahalleye inen aç tilkinin tavuklarını yakalamaya çalıştığını fark etti.

Olayı cep telefonuyla kaydeden ve görüntüleri sosyal medyada paylaşan Edis'in dakikalarca tilki ile konuşmaya çalışması izleyenlerden yoğun ilgi gördü.

Görüntülerde tavuklara 2 metre mesafeye kadar yaklaşan tilki ile çiftçi Edis'in "Bu tavuklar bizim, sen bela mısın, bunları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Bunları sana yedirtmeyiz. Tilki kardeş gel ayıpsın, kimse sana bir şey demiyor." şeklinde konuşması izleyenleri gülümsetti.

Bir süre Edis'in konuşmasını dinleyen ve tavukları her fırsatta ısrarla yakalamaya çalışan tilki, uzun süren bekleyişin ardından çitçilerin çeşitli gıdalar vermesiyle mahalleden ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 24.02.2020 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.