Cehaletime verin!

Cehaletime verin!

admin
admin
25 Kasım 2021 Perşembe 12:05
Cehaletime verin!

Vedat REFAYELİ

1953 yılından beri Erzurum’da faaliyetini sürdüren Et ve Balık Kurumu’nun Türkiye’nin açılan ilk kombinası olduğunu..

***

Atatürk Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Hikmet Koçak döneminde Oltu’ya açılan Yer Bilimleri Fakültesi’nin öğrenci yokluğundan kapandığını, akademik personel ve memur kadrosunun Erzurum’da görevlendirildiğini…

***

Uzun süredir Almanya’da Kültür Ateşesi olarak görev yapan Prof. Dr. Turgut Göğebakan’ın Erzurum’a döndüğünü ve yeniden eski görevine başladığını..

***

Önümüzdeki yıl yapılması beklenen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı seçiminde başkan Lütfü Yücelik ile Meclis Başkanı Saim Özakalın’ın birbirlerine karşı rakip olacaklarını ancak 3’ncü bir adayın isminin de kulislerde dolaştığını..

***

Bir dönem Kayserispor’un da başkanlığını yapan Erzurumlu hekim Erol Bedir’in Erzurum’a bir özel hastane açmak için hazırlıklar yaptığını..

***

Erzurum’da bir kurum amirinin oğlunun bir alışveriş merkezinde kavga ettiğini ve karakolluk olduğunu..

***

Uzun süredir görev yapan ve aynı zamanda da Kuyumcular Odası Başkanı olan Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Fırat’ın bir sonraki seçim için bir odadan başkan olmasının şart olmadığını, bir kereye mahsus oda başkanlığı olmadan aday olacağına ilişkin bir yasal maddenin yeraldığını..

***

Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar’ın bir ayı aşkın süreden beri ayağındaki rahatsızlıktan dolayı operasyon geçirdiğini, Erzurum’da olmadığını ve halen tedavisine Ankara’da devam edildiğini..

***

Fatih Çintimar’ın Gençlik ve Spor İl Müdürü iken ikiye böldüğü 3 Temmuz stadının yeniden eski haline geleceğini, normal saha standartına kavuşturulacağını..

***

Erzurum 1.Organize Sanayi Bölgesi eski başkanlarından Sefa Yardımcı’nın üçüncü kez dünya evine girdiğini, milletvekili İbrahim Aydemir’in nikah şahitliğini yaptığını..

***

FETÖ soruşturması sebebiyle uzun zamandır Kayyum’un elinde olan Nenehatun Termal Tesislerinin yeniden eski sahiplerine devredildiğini..

***

Erzurum Vali Yardımcısı Hamdullah Süphi Özgödek’in Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile liseden arkadaş olduklarını..

***

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ilk hocalarından olan grafiker Fikret Alyanak’ın uzun süre görev yaptığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden emekli olduktan sonra sözleşmeli hoca olarak yeniden Erzurum’da Fakültesinde derslere girdiğini YENİ ÖĞRENDİM!

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2021 12:26
Anahtar Kelimeler:
ErzurumVedat Refayeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.