Buzun prensesinden sanat dünyasına merhaba…

Buzun prensesinden sanat dünyasına merhaba…

admin
admin
24 Haziran 2023 Cumartesi 18:38
Buzun prensesinden sanat dünyasına merhaba…

Vedat REFAYELİ

Erzurumspor’u tarihinde ikindi defa süper lige çıkartan teknik adam Mehmet Altıparmak’ın yeğeni de olan Mila Kuşkay, buzdaki marifetlerini bu defa resimde gösterdi.

10 yaşındaki, geleceğin milli sürat patencisi Mila, özellikle antrenmanlarından arta kalan zamanlarda boş durmamış, resim sanatında da ne denli yetenekli olduğunu göstermiş.

Özellikle karakalem çalışmalarından 100’e yakın eseri ile MNG AVM’de sanatseverlerin karşısına çıkan Mila, ulu önderin işaret ettiği gibi bir sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olmanın yanısıra sanata da yatkın olduğunu ortaya koymuş.

Birbirinden özgün çalışmaları ile ilk kişisel sergisini de açmanın mutluluğunu yaşayan Mila’nın bu alanda da en büyük destekçileri annesi Meltem ve babası Ermin Kuşkay.

Buzların prensesi olarak bilinen minik Mila, izleyenlerin beğenisini kazanan çalışmaları ile sanat hayatına da iddialı bir şekilde merhaba demiş oldu.

Editör

Son Güncelleme: 24.06.2023 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.