Buyurun Pasin köftesine!

Et ve Süt Kurumu yeni bir ürün için kolları sıvadı.

admin
admin
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:41
Buyurun Pasin köftesine!

Vedat REFAYELİ

Hepimizin malumu olduğu üzere, 1953 yılında hizmete giren Erzurum Kombinası, et ürünlerini ve şarküteri ürünlerini toptan ve perakende olarak kaliteli ve ekonomik bir şekilde tüketicilere ulaştırıyor.

Kendi modern tesislerinde ürettiği, Osmanlı saray mutfağına kadar uzanan bir tarihi geçmişi bulunan Osmanlı sucuğunu satışa sunan ve bu konuda dikkatleri üzerine çeken Erzurum Kombinası, sucukta aranan marka olmaya devam ededursun, köfte imalatına da geçiş yaptı, bu konuda da adından söz ettireceğe benziyor.

Çok büyük bir bölümü koyun etinden oluşan köfte üretimine başlayan Erzurum Kombinası, dondurulmuş halde şarküterine koyduğu köfteye isim de buldu.

Pasin köftesi! Son günlerde sadece büyükbaş değil, küçükbaş hayvanların da et ürünlerini satışa hazırlandıklarını söyleyen Kombina Müdürü İsmail Atasever, farklı baharatların da kullanıldığı ve tadanların bir hayli beğendiklerini gözlemledikleri Pasin köftesinin marka tescili başvuruda bulunduklarını belirtti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.