Buruk tanışma...

Babaların yediği ayrı gitmezdi, oğullar daha yeni tanıştılar.

admin
admin
30 Haziran 2022 Perşembe 14:15
Buruk tanışma...

Raci Alkır ve Suat Işıklı, Erzurum’un sembol isimlerindendir.

TRT Erzurum radyosu sanatçıları olarak uzun yıllar arkadaşlık etmiş, omuz omuza çalışmış, repertuarlara adlarını kazımışlardır.

Sıkı dost olduklarını da duyduğumuz hatırlardan anladığımız bu iki kıymetli sanatçı ağabeylerimizin oğullarının bugüne kadar tanışmıyor olmasına şaş kaldım, şaşa kaldım.

Gerçekten öğrendiğimde şaştım tanışıklıklarının olmadığına, tanıştırmak da bana nasip oldu, çok sevindim.

Raci Alkır’ın oğlu Vahit Alkır, Suat Işıklı’nın oğulları Hakan ve Gökhan Işıklı ile geçtiğimiz gün Erzurum’da tanıştılar.

Vahit Alkır, bugüne kadar yüzyüze tanışmamış olmalarını Suat Işıklı’nın oğullarının hep İstanbul’da yaşamlarını sürdürmelerine bağlarken, Hakan ve Gökhan Işıklı kardeşlerin de çok istedikleri halde bugüne kadar iki dosytun oğullarının biraraya gelememiş olmalarından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Herbiri de profesyonel olmasa da baba mesleği müzikten kopmayan, ses ve saz sanatçılığı yapan baba dostlarının bu pozu verirken buruk mutlulukları ve heyecanları gözden kaçmıyordu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTanışmaBuruk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.