Bu fotoğrafı çekmek için çok çekti!

Bu fotoğrafı çekmek için çok çekti!

admin
admin
31 Aralık 2022 Cumartesi 14:07
Bu fotoğrafı çekmek için çok çekti!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da beklenen kar yağışının olmaması kuşkusuz bağdakileri değil ama dağdakileri çok derinden etkiliyor.

Kayak için gelen veya rezervasyon yapan otelleri olumsuz yönde etkileyen kar yağışının olmaması, işletmecileri kara kara düşündürüyor.

Karın olmaması sebebiyle en çok etkilenenlerden biri de Palandöken’deki Sway Otel.

Genel Müdürü Ömer Akça, onca doluluğuna rağmen kar olmayınca çareyi suni karda buldu ve geceli gündüzlü bir çalışmanın akabinde pistlerini kayağa elverişli hale getirebildi.

Suni de olsa gelen onca müşterilerini kaydırmanın mutluluğunu yaşayan Ömer Akça, snowboard ve kayak yapan müşterilerini kendi telefonu ile görüntüleyip, üst yönetimine gönderdi ve derin bir oh çekti.

Suni karlama için de yeterli hava soğukluğunu beklemek zorunda kalan, personeli ile birlikte gecesini gündüzüne katan Akça, kayak yaptırıyor olmaları sebebiyle iki de kurban kesti, rezervasyon yaptıran müşterilerine ‘gelin’ diyebildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.