Beni kimse durdurmadı!

Beni kimse durdurmadı!

admin
admin
11 Temmuz 2022 Pazartesi 12:24
Beni kimse durdurmadı!

Vedat REFAYELİ

Elbette ironi yaptım bu başlığı atarken.

Yoksa kim durduracaktı beni.

Bugünlerde bana göre göre Hatay, daha çok 27 Haziran’da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki partililerin girişine izin verilmemesi ile gündemde olan bir vilayetimiz.

Özel sebeplerden dolayı çıktığım birkaç günlük Çukurova gezimin sonlarına doğru daha önce hiç görmediğim, girmediğim Hatay topraklarına girme şansı buldum.

Osmaniye’den arkadaşım Fatih Menderes Gedik ile giderken Hatay’da il sınırı tabelasının önünde fotoğraf çektirmek geldi içimden.

***

Özellikle son yıllarda düzensiz göçmenler ile sık sık gündeme getirilen ve bilhassa da Suriyeli nüfusun arttığı söylenen Hatay’da il sınırının tabelasının önünde fotoğraf çektirirken heyecanlandığımı da söylemeliyim.

Her şeyden önce Hatay da gördüğüm kadarıyla bir doğa harikası ve şahsen ben yoğun yabancı ile ortak kullanamayacağımı düşündüğüm kadar da çok kıymetli bir il benim için!

Ne yalan söyleyeyim.

Benim de biraz dikkatlice etrafa baktığında fazla yabancı olduğuna kanaat getirdiğim oldu.

Mutlaka bu iş kontrollü yapılsın ve duymak, görmek istemeyeceğimiz manzaralar yaşanmasın lütfen.

Bu benim son kararımdır!

Editör

Son Güncelleme: 11.07.2022 12:50
Anahtar Kelimeler:
ErzurumVedat RefayeliHatay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.