Bağırdı, kurtuldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlbaş’ın terapi taktiği…

admin
admin
10 Mayıs 2023 Çarşamba 13:16
Bağırdı, kurtuldu!

Vedat REFAYELİ

6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem, hepimizi yasa boğan, izleri uzun süre devam edecek bir afetti.

Allah bir daha göstermesin.

O asrın felaketi olarak değerlendirilen depremde millet birlikteliğini ortaya koyarken, kuşkusuz en çok da kamu çalışanları yoğunluk içinde oldu.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş da 3 hafta boyunca Adıyaman’da çalışan bir isimdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelini koordine etmek üzere bulunduğu süre içerisinde bir depremzede gibi travma yaşayan Cemil İlbaş, geceli gündüzlü görevi sonunda Erzurum’a gelir gelmez ayağının tozuyla spor salonuna girmiş!

Kuruma ait Nenehatun spor salonuna girer girmez avazı çıkıncaya kadar bağırmış Cemil İlbaş.

Hatta kimseciklerin olmadığı bir esnada salon içinde sıklıkla yüksek sesle bağıran, sesi dışarılara kadar gelen İlbaş, bir nevi negatif enerjisini atmış.

Kendisi de aslında eski bir rehber öğretmeni olan İlbaş, ‘’Spor en güzel terapidir. Bağırmak da öyledir. Çoğu kişiye de öneririm. 3 haftalık stresi ancak bağırarak attım, kısmen stresten kurtuldum’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.