Baba kucağında tarih yolculuğu

Minik Burak baba kucağında tarih yolculuğu yaptı.

admin
admin
03 Ekim 2023 Salı 11:15
Baba kucağında tarih yolculuğu

Vedat REFAYELİ

Kentsel dönüşüm ile adeta açık hava müzesine dönüşen ve hergün yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan üç kümbetlerin ziyaretçilerinden biri de daha henüz 3 aylık olan Burak oldu.

Yakutiye ilçesine bağlı Umudum Mahallesi İlköğretim okulu matematik öğretmenlerinden olan babası Adem Muğdik, minik bebeği okuldaki öğrencileri ile birlikte bu tarihi yolculuğa çıkardı.

Baba kucağında gezen minik Burak, belki de binlerce kişinin bile gezip görme imkanı bulamadığı bu tarihi alanı daha kundaktayken en azından göremedi gitmiş olma mutluluğunu yaşadı.

Yakınlarının uzakta olması sebebiyle bebeği aynı okulda Türkçe öğretmeni olan anne Nurdan Muğdik ile beraber baktıklarını söyleyen baba Adem Muğdik, alanı gezerken kucağındaki bebek ile ilginç görüntü oluşturdu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.