Acımız büyük; Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz’u kaybettik

Erzurum medyasının usta kalemlerinden yazarımız Ömer Nazmi Yavuz, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonrası kaldırıldığı Şehir Hastanesi'nde yaşama veda etti.

admin
admin
14 Mart 2022 Pazartesi 07:23
Acımız büyük; Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz’u kaybettik

Erzurum medyasının usta kalemlerinden yazarımız Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonrası kaldırıldığı Erzurum Şehir Hastanesi'nde yaşama veda etti.

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu vefat eden gazeteci-yazar Ömer Nazmi Yavuz, Erzurum'da toprağa verildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında annesini kaybeden ve bunun acısını yaşayan Ömer Nazmi Yavuz, akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Nazmi Yavuz, solunum güçlüğü nedeniyle yoğun bakıma alındı. Ancak Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

DOĞUTÜRK yazarları arasında yer alan Ömer Nazmi Yavuz'un ani ölüme sevenleri ve meslektaşlarını yasa boğdu. Aynı zamanda Türk edebiyatının önemli şairlerinden birisi olan Ömer Nazmi Yavuz'un cenazesi ikindi namazına müteakip Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından yine Asri Mezarlıktaki aile kabristanında defnedildi.

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Okulu mezunu olan Ömer Nazmi Yavuz'un ‘Su Perisi’ ve ‘Susku’ isimli iki şiir, köşe yazılarının derlendiği ‘Yüksek Rakımdan Kalanlar’ ve ‘Erzurum'da Bir Yaz Gecesi 15 Temmuz’ isimli öykü kitapları bulunuyor.

Yazarımız Ömer Nazmi Yavuz'a DOĞUTÜRK ailesi olarak Allah'tan rahmet, ailesi ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.