Acı kader; gözyaşlarıyla uğurlandılar

Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen çığ faciasında hayatını kaybeden amcaoğullarının cenazesi toprağa verildi.

admin
admin
29 Ocak 2022 Cumartesi 09:27
Acı kader; gözyaşlarıyla uğurlandılar

Horasan ilçesinde yaşanan çığ faciasında hayatını kaybeden amca oğlu 2 kişi Erzurum'da defnedildi.

İlçeye bağlı Kadıcelal Mahallesi’nin Çayanyurdu mezrasında çığ düşmesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma arama kurtarma ekiplerince kar kütlelerinin altından cenazeleri çıkartılan Abdullah ve Cüneyt Aktaş için Yakutiye ilçesindeki Narmanlı Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından camiye getirilen Abdullah ve Cüneyt Aktaş'ın cenazeleri, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan Cüneyt Aktaş'ın evli ve dört çocuk babası, Abdullah Aktaş'ın da bekar olduğu öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.