30 yıl sonra 2.kez ölümden dönüyor!

30 yıl sonra 2.kez ölümden dönüyor!

admin
admin
10 Temmuz 2018 Salı 13:50
30 yıl sonra 2.kez ölümden dönüyor!

Vedat REFAYELİ

İsmini ilk defa 30 yıl önce trafik kazası geçirdiğinde duymuştum. O yıllar Kars Milli Eğitim Müdürüydü Fevzi Budak’ı tanıdığımda. Tercüman Gazetesi’nde çalışıyordum ve Sarıkamış’da geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralanmış, Erzurum’da tedavi altına alınmıştı.

Erzurum, 1989 yılında kazada yaralanan bu bürokrat hemşehrisinin sağlığına kavuşması için dua ediyordu. Onu yakından tanıyan herkes çok seviyordu belli ki, sevilen biriydi. Dualar kabul olmuş ve kısa bir zaman sonra Fevzi Budak sağlığına kavuşmuştu. Adını Erzurum Milli Eğitim Müdürü olarak tüm ülkeye duyuran Fevzi Budak, yaklaşık 30 yıl sonra ikinci defa ölümcül bir kaza geçirdi.

Eşi Nesrin Budak ile Mersin’e giderken hem de gündüz gözü Sivas’ın Zara ilçesi yakınlarında kaza yapan Fevzi Budak ve eşi, araç pert olmasına rağmen kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. ‘’Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Daha yiyecek ekmeğimiz, içeçek suyumuz varmış’’ diyen Fevzi bey, şu an iyi ve evinde istirahat ediyor.

Kendisine geçmiş olsun telefonu açtığım Fevzi bey, kazayı tamamen kendi kişisel hatasına bağlarken, ‘’Sanırım yaşadığım şeker hastalığının etkisiyle aracı kullanırken uyumuşum. Sürekli beni uyaran eşim de o an dalmış olacak ki bu talihsiz kaza ortaya çıktı’’ dedi.

Fevzi Budak, kendisini kaza için telefonla arayan veya ziyaret edenlere teşekkür ederken, olay yerinde gösterdiği ilgiden dolayı hem polise hem de jandarma ve yoldan geçen yardımsever vatandaşlara de minnettar olduğunu belirtti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Fevzi Budak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.