Zorlu deplasmanda iki puan kaçtı

Erzurumspor FK, zorlu Eyüpspor deplasmanından bir puan çıkarmayı başarırken, son dakikalarda gelen golle kaybedilen 2 puan üzüntüye neden oldu

admin
admin
04 Nisan 2023 Salı 08:55
Zorlu deplasmanda iki puan kaçtı

Spor Toto 1. Lig'in 30'uncu haftasında Eyüpspor ile Erzurum FK yenişemedi. Takımlar 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig'in 30'uncu haftasında Erzurumspor FK deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka Eyüp Stadı'nda oynandı. Mücadelede Direnç Tonusoğlu düdük çaldı. Zorlu müsabaka 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Erzurumspor FK'nın golü 40'ıncı dakikada Estrela'dan geldi. Eyüpspor'da fileleri 87'nci dakikada Uğur Demirok havalandırdı.

Bu sonuçla birlikte Eyüpspor 54, Erzurumspor FK 26 puana yükseldi.

Erzurumspor önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Stadı deprem nedeniyle riskli olan ve kapatılan Dadaşların bu maçı nerede oynayacağı henüz netlik kazanmadı.

HAKAN KUTLU: 2 PUAN KAYBETTİK

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "87. dakikada yediğimiz gol sonrası 2 puan kaybettik. Ancak deplasmanda alınan bir puan da önemli…" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kutlu, takımın başında beşinci maçına çıktığını hatırlatarak, “Geçen hafta Altay ile oynadığımız maça kadar ilk 3 maçta iyi bir oyun sergiledik. Geçen hafta Altay’a kaybettik, bugün de 87. dakikada yediğimiz golle 2 puan kaybettik.” diye konuştu.

Bazı pozisyonlarda eksiklerinin olduğunu ifade eden Kutlu, “Deplasmanda iyi bir oyun oynayarak puan çıkarmak güç bir durum. Bugün sağ açığı sol bek oynatmak zorunda kaldık. Maç içerisindeki değişikliklerimiz genelde sakatlıklardan dolayı oldu. Performanslarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.