Zor 8 hafta

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 8 haftalık program belli oldu.

admin
admin
31 Temmuz 2022 Pazar 09:36
Zor 8 hafta

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 8 haftalık program belli oldu. Mavi beyazlı takım, sezonun ilk maçını kendi evinde Pendikspor’la oynayacak.

İkinci hafta karşılaşmasına İzmir deplasmanında Göztepe karşısında çıkacak olan Erzurumspor, üçüncü hafta içeride Samsunspor’la, dördüncü hafta ise Tuzlaspor’la İstanbul’da karşılaşacak.

Ligin 5’inci haftasını bay geçecek olan mavi beyazlı takım, hemen sonraki hafta Ankara’ya giderek Keçiörengücü ile maç yapacak. Sezonun yedinci haftasında Denizlispor’u Erzurum’da konuk edecek olan B.B. Erzurumspor, sekizinci hafta karşılaşmasını ise, Malatya deplasmanında oynayacak.

YEDİNCİ HAZIRLIK MAÇI

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takım, Gürcistan ekiplerinden Samgurali takımıyla hazırlık maçına çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

KONGREDE GERİ SAYIM

Bu arada Erzurumspor’da kongreye ise günler kaldı. Çarşamba günü toplanacak olan genel kurulda Ahmet Dal ve yeni yönetimi resmiyet kazanmış olacak. Taraftarlar ise, genel kurulun bir an önce yapılarak transfer tahtasının açılmasını bekliyor.

Editör

Son Güncelleme: 31.07.2022 09:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFikstür8 Hafta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.