YAKUP GÖR ŞAMPİYON OLDU

Erzurumlu Milli güreşçi Yakup Gör’den yine göğsümüzü kabartacak bir başarı geldi.

11 Şubat 2013 Pazartesi 16:06
 YAKUP GÖR ŞAMPİYON OLDU
Ankara’da yapılan Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası’na damga vuran isimlerden biri Yakup Gör oldu. 66 kiloda Mindere çıkan Erzurumlu Milli güreşci Yakup Gör, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı ve yıllardır adeta geleneksel hale gelen Uluslararası Yaşar Doğu Güreş turnuvasında şampiyon olan Yakup Gör, Avrupa şampiyonasında da Ülkemizi temsil etme hakkını kazandı. Yakup Gör, Yaşar Doğu Güreş Turnuvasındaki şampiyonluğu ile de alkış aldı. Erzurumlu olan Milli güreşçinin şampiyonluğu şehirde büyük bir yankı uyandırırken, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Milli güreşçiyi başarısından dayı kutladı. 

ERZURUM GEM’DE YETİŞTİ

Erzurumlu Milli güreşçi Yakup Gör, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi’de yetiştikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Daha önce Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasını da giyen Şampiyon güreşçi Yakup Gör’ü tebrik eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Yakup Gör’ü başarısından dolayı kutyor, kendisine Avrupa şampiyonasında da Milli takım forması ile başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.02.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selami topaloğlu 2013-02-19 15:48:30

resimdeki yakup gör değil bilgilerinize