ÜNİVERSİTELİ HOKEYCİLER ERZURUM'DA KAPIŞACAK

Üst üste önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Erzurum'da, 19-23 Mart tarihleri arasında da Türkiye Üniversiteler Buz Hokeyi Şampiyonası heyecanı yaşanacak.

19 Mart 2013 Salı 09:56
ÜNİVERSİTELİ HOKEYCİLER ERZURUM'DA KAPIŞACAK
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya 8 erkek 6 da kadın buz hokeyi takımı katılacak. Şampiyonada Erzurum'u Atatürk Üniversitesi'nin erkek ve kadın takımları temsil edecek.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Buz Hokeyi Şampiyonası, bugün Erzurum'da start alıyor. Sabah 10.00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yenişehir 2000'lik Buz Pateni Salonu'nda yapılacak olan açılış töreni' ile başlayacak şampiyonanın Tertip Komitesi Başkanlığını üstlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, 5 gün devam edecek şampiyonayla ilgili bilgi verdi.

Müsabakaların iki ayrı salonda gerçekleştirileceğini söyleyen Prof. Dr. Sunguroğlu, şampiyonanın ev sahipliğini Atatürk Üniversitesi'nin yapacağını belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesis ve personel desteği sağlıyor. Türkiye Buz Hokey Federasyonu da teknik ve hakem desteğinde bulunacak. Şampiyonaya 8 erkek ve 6 da bayan takımı olmak üzere toplam 14 takım katılacak. Şampiyonaya yaklaşık 300 sporcu ve idarecinin katılması bekliyoruz. Madalya töreni ise 23 Mart 2013 Cumartesi günü yapılacak. Erzurum halkını müsabakaları izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.