Üç puan üç golle geldi

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Erzurumspor FK, Göztepe'yi 3-2 mağlup etti. Eren Tozlu, 2 gol, 1 asistle maçın yıldızı oldu.

admin
admin
13 Kasım 2023 Pazartesi 11:44
Üç puan üç golle geldi

Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında Erzurumspor FK evinde ağırladığı Göztepe’yi 3-2 mağlup etti.

Erzurumspor’a üç puanı getiren goller 8 ve 88. dakikalarda Eren Tozlu ve 21. dakikada Özgür Sert kaydetti. Göztepe’nin golleri 27 ve 66. dakikalarda Taha Altıkardeş’ten geldi.

Bu sonuçla Erzurumspor puanını 16’ye yükseltirken, Göztepe 20 puanda kaldı.

Maçın ilk yarısından sonra soyunma odasında giderken hakemle tartışan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu kırmızı kart görerek ikinci yarıyı tribünden takip etti.

Erzurumspor 12’inci maçında 4’üncü galibiyetini aldı. Periyotta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4de yenilgi alan Mavi Beyazlı ekip attığı 12 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü ve puanını 16’ya çıkardı. Erzurumspor iç sahadaki 6’ıncı karşılaşmada 3’üncü kez 3 puanı aldı.

ÇOBANOĞLU MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Maçın ilk yarısında sonra soyunma odasında giderken hakem tarafından kırmızı kart gören Hakan Kutlu’nun yerine Erzurumspor FK Teknik Direktör Yardımcısı Hakan Çobanoğlu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Çobanoğlu, “Takımımızı, futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ne söylesek azdır. Müthiş bir galibiyet aldık. Ben onlara aslanlarım diye hitap ediyorum. Hepsini teker teker kutluyorum. Karşılaşmaya gelecek olursak, müthiş bir ilk yarı 2-0 öne geçtik. Pozisyonlar bulduk. Nitekim kazanarak bitirdik.” dedi.

Hakan Kutlu’nun kırmızı kart görmesi ile ilgili de konuşan Çobanoğlu, “Ben buradan şunu çok net bir şekilde açıklamak istiyorum. Hakan Kutlu hocamız oyundan atıldı. Çıldırma noktasına geldi. Kullandığı tek kelime ‘hocam beni atın’ dedi. O ruh haliyle ikinci yarıya çıksaydı gerçekten tepkilerin kontrol edemeyebilirdi. Bu duruma çok üzülüyoruz, kaç haftadır kazansakta, kaybetsekte maç sonu hakem konuşuluyor. Birinin artık bu duruma dur demesi gerekiyor. Bende çok yoğun duygular içerisindeyim. Kazandığımız için oldukça mutluyum. Bu galibiyetimiz camiamıza ve tüm Dadaşlara armağanımız olsun.”

Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Mehmet Türkmen, Emre Doğu, Abdülhamit Söyler

Erzurumspor FK: Göktüğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş, Furkan (Fırat dk. 37), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp, Batuhan, Sefa, Özgür Sert (Rosheuvel dk. 64), Estrela (Alican dk. 89), Eren Tozlu

Yedekler: Rıdvan, Yakup, Güney, Muhammed Emin, Shala, Hüseyin, Mustafa Gürkan

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Göztepe: Mateusz Lis, Taha, İsmail Köybaşı, Atınç, Ümit Akdağ (Ensar Aksakal dk. 63), Ogün Bayrak, Celil Yüksel (İzzet Furkan Malak dk. 63), Traoe (Yunus Emre dk. 79), Mamah (Messaoudi dk. 63), Yalçın Kayan, Kubilay Kanatsızkuş (Diouf dk. 85)

Yedekler: Arda, Tarkan, Nielsen, Doğan Erdoğan, Fıratcan Üzüm

Teknik Direktör: Radomir Kokovic

Gol: Eren Tozlu (dk. 9 ve 88), Özgür Sert (dk. 21) (Erzurumspor FK), Taha (dk. 27 ve 65) (Göztepe)

Sarı kartlar: Batuhan, Mustafa Yumlu, Estrela (Erzurumspor FK), Atınç, Kubilay Kanatsızkuş, Traoe (Göztepe)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.