TÜRK GÜREŞÇİLER AVRUPA’DA GÜRLEDİ

Erzurumlu milli güreşçi Murat Ertürk’ün Avrupa üçüncüsü olduğu Genç Erkekler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Milli takım 16 yıl aradan sonra Avrupa’nın zirvesinde yer alarak şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

20 Haziran 2014 Cuma 08:53
TÜRK GÜREŞÇİLER AVRUPA’DA GÜRLEDİ
Erzurum Yolspor Güreş Antrenörü de olan Genç Milli Takım Antrenörü Yaşar Sifil ile Erzurumlu Murat Ertürk, Avrupa’da göğsümüzü kabartırken, Genç Milli Güreş Takımı da Avrupa Şampiyonu oldu. Ankara Şekerspor’da güreş hayatını sürdüren Murat Ertürk, Polonya’da yapılan Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Milli takım mayosu ile mindere çıktı. Ertürk, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya elde ederken, takımın Avrupa Şampiyonu olmasına da katkı sağladı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımı ve aralarında Yolspor Antrenörü Yaşar Sifil’inde yer aldığı teknik heyeti tebrik etti. Erzurum ve Türk güreşinin gurur kaynakları arasında yer alan Murat Ertürk için yarın sabah 08.30’da Erzurum Havalimanı’nda karşılama töreni yapılacak. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan da, Erzurumlu pehlivan Murat Ertürk ile Antrenör Yaşar Sifil’in şehri ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmelerinden gurur duyduğunu belirterek, kendilerini kutladı.

Editör

Son Güncelleme: 20.06.2014 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.