Taraftarda büyük endişe!

Önümüzdeki hafta Pazar günü genel kurul yapacak olan B.B. Erzurumspor’da, başkan adayı henüz netleşmedi.

admin
admin
26 Haziran 2022 Pazar 09:05
Taraftarda büyük endişe!

Taraftarlar, bu belirsiz bekleyişin tedirginliğini yaşarken, sürecin hızlandırılmasını, en azından kongre öncesinde aday olacak ismin açıklanmasını istiyor.

Kulüp başkanlığına adaylık için 3 Temmuz’un beklenmesinin bile vakit kaybı olacağını düşünen taraftarlar, “3 Temmuz’dan sonra zaten sezonun başlamasına bir ay kalıyor.

Bu süre zarfında yeni yönetimin uyumu, senkronizasyonu, transfer çalışmaları ve takımla bütünleşmeleri nasıl mümkün olacak. En azından isim kimse şimdiden açıklansın ve çalışmalara başlasın” diye konuştular.
BİR AY ÖNCEKİ NOKTADAYIZ
Sosyal medyada yeni sezonla ve takımlarla ilgili çeşitli anketler yapıldığını belirten taraftarlar, “Erzurumspor şu anda ligin küme düşme adayı olarak gösteriliyor. Çünkü transfer tahtası kapalı, kadro dağıldı, yeni takviye yok. Diğer takımların durumu göz önünde bulundurulduğunda bu kadroyla Erzurumspor’un küme düşme ihtimali çok yüksek görülüyor. Bu yüzden zamanı iyi değerlendirmeli ve artık sonuç elde etmeliyiz. Bir aydır transfer tahtası çalışmaları var, ortada bir gelişme yok. Her gün birbirine benziyor, geçen her gün takımın aleyhine işliyor. Hiç mi mesafe alınamıyor? Görüşmelerin sürdürüldüğü söylenen futbolcular başka kulüplerle anlaşıyor, başka takımlara gidiyor. Bir ay önce hangi noktada isek, şimdi de aynı noktadayız” şeklinde konuştular.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporTaraftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.