Sürat Pateni Milli takımı futbol maçında!

Bir haftadan beri Erzurum’da kamp yapan Sürat Pateni Milli takımı, Pazar günü akşamı toplu halde Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir maçını izledi.

admin
admin
03 Eylül 2018 Pazartesi 00:34
Sürat Pateni Milli takımı futbol maçında!

Milli takım antrenör ve sporcuları, kampın birinci haftasının son gününü futbol maçı izleyerek geçirdi.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Süleyman Erim Erhan, Naci Korucu ve Kamp Müdürü Vedat Refayeli ile BB Erzurumspor ve M.Başakşehir maçı için toplu halde maçın oynandığı Kazım Karabekir stadına giden sürat pateni milli takım antrenör ve sporcuları, buzun dışında farklı bir atmosfer yaşadı.

Başantrenör Anna Lukanova, Türkiye’de ilk defa bir süper lig maçı seyrettiğini belirterek, ambiyanstan çok etkilendiğini söyledi. 1-0 Başakşehir’in galip geldiği maçı Türk milli takımı ile kamp yapan Polonya’nın bay ve bayan sporcuları da kendilerine ayrılan Erzurum taraftarlarının olduğu tribünde seyretti ve zaman zaman mavi-beyazlı takımın lehine kendi dillerinde tezahüratta bulundular.

--

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.