ŞOK HABER: Dadaş’ın puanları silindi

TFF Kulüp Lisans Kurulu, eksikliklerini tamamlayamayan Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 1. Lig'den 4 ve 2. Lig'den 5 takıma üç puan silme cezası verdi.

admin
admin
24 Aralık 2022 Cumartesi 09:15
ŞOK HABER: Dadaş’ın puanları silindi

TFF Kulüp Lisans Kurulu Erzurumspor ile birlikte 5 kulübe puan silme cezası verdi.

Kurul, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 1. Lig'den Erzurumspor, Denizlispor, Altay ve Yeni Malatyaspor'a üçer puan silme cezası verildiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kurul bu toplantıda, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan; Süper Lig' den Yukatel Kayserispor, 1. Lig'den Altaş Denizlispor, Altay, Erzurumspor FK ve Yeni Malatyaspor, 2. Lig'den Bayburt Özel İdare Spor, Baynet İnşaat Balıkesirspor, Menemen Futbol Kulübü, Serik Belediyespor ve Somaspor kulüplerine 3 puan tenzili cezası verdi."

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, TFF yetkilileri ile yaptıkları istişarelere rağmen federasyon yöneticilerinin umursamaz bir tavır sergilemelerine anlam veremediklerini belirtti.

Puan silme cezasının iptali için tahkim kuruluna başvuruda bulunacaklarını vurgulayan Başkan Ahmet Dal, bugün Erzurum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da konuyu ileteceklerini ve destek isteyeceklerini bildirdi.

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2022 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.