Senegalli ön libero sözleşme imzaladı

BB Erzurumspor Senegalli ön libero Mansaly Boubacar’ı kadrosuna kattı.

admin
admin
23 Haziran 2017 Cuma 20:57
Senegalli ön libero sözleşme imzaladı

28 yaşındaki futbolcunun birinci lig tecrübesi bulunuyor. Fransa’da Saint-Étienne forması de giyen Mansaly Boubacar, 2012 yılından beri Romanya’da bulunuyordu. 2012-2015 yılları arasında Dinamo Bükreş forması giyen Boubacar, son olarak yine Romanya 1. Lig ekibi Astra Girgua forması giyiyordu. Boubacar, Romanya’da şampiyonluk tecrübesi de yaşadı.

BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz, sportif direktörün ardından dış transferde de ilk imzayı attırdı. Daha önce sportif direktörlük görevine Zafer Demir’i getiren Başkan Yılmaz, Senegalli ön libero Mansaly Boubacar’a da imza attırarak transfer çalışmalarına başladı.

Bugün Erzurum’a gelen Boubacar, BB Erzurumspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. BB Erzurumspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde mavi - beyazlı formayı giyerek 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Mansaly Boubacar, “BB. Erzurumspor’un başarısı için geldim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.06.2017 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.