ŞEHRİMİZDEN YETERLİ FUTBOLCU ÇIKMIYOR

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç, “Gerek kendi takımımız Büyükşehir Belediyespor gerekse de diğer kulüplere şehrimizden giden futbolcu sayısı ortada. Tabi bunların artması yönünde çalışmalar yapılıyor” dedi.

10 Ekim 2012 Çarşamba 09:25
ŞEHRİMİZDEN YETERLİ FUTBOLCU ÇIKMIYOR
Furkan NEHRİ'nin haberi
Erzurum Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç, kentteki amatör futbol kulüpleriyle ilgili değerlendirmede bulunarak, bu alanda yaşanan sorunları değerlendirdi. Özellikle malzeme temini konusunda bir dizi çalışmalar yaptıklarını belirten Andiç, şehirde git gide artan kulüplerin kalite noktasında da gerekli altyapıyı oluşturmaları yönünde tavsiyede bulundu.
Andiç, konuyla ilgili şöyle dedi:
“Kentte yaklaşık 22 amatör futbol kulübü bulunuyor. Amatör camiada şuan itibariyle antrenörlerin eğitim konusu oldukça önem arz eden bir yapıya sahip. Şehirdeki antrenörleri temsil eden derneğin çok güzel çalışmaları var. Antrenör yetiştiriyorlar ama bu yeterli değildir. Gerek kendi takımımız Büyükşehir Belediyespor gerekse diğer kulüplere şehrimizden giden oyuncular ortada. Tabi bunların artması yönünde çalışmalar yapılıyor. İnşallah başaracağız.”

Futbol kulüplerine eleştiri
Futbol kulüplerine serzenişte bulunan Erzurum Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç, kentte fikstür çekimlerine gelip de maça çıkmayan takımların olduğunu bildirdi. Andiç, amatör spor kulüplerinin devletten çok az yararlanabildiğini vurguladı. Andiç, “Amatör spor kulüpleri kendi imkanlarıyla ayakta duruyorlar. 5-6 yürekli yöneticinin katkılarıyla bu kulüpler devam ettiriliyor. Bunun yanında Amatör Spor Kulüpleri Federasyon’u da bütçesi doğrultusunda zaman zaman malzeme yardımı yapıyor” diye konuştu. Geçtiğimiz yıllar da 2 sentetik saha yapılan 3 Temmuz Stadı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür eden Burhanettin Andiç, “3 Temmuz Stadı gerçekten çok kötü durumdaydı. Ama şuan çok güzel 2 sahamız var. Kulüplerimizin isteği doğrultusunda da Aralık ayında başlayacak olan amatör maçlarını da burada oynatacağız. Bu nedenle Fatih Çintimar’a çok teşekkür ediyorum. Bende o kurumda şube müdürü olarak emekli oldum. Bizim yapamadığımızı Fatih Bey yaptı. Kendisine minnettarız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Editör

Son Güncelleme: 10.10.2012 10:23
Anahtar Kelimeler:
Burhanettin Andiç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.