SAMSUN MAÇININ ADRESİ BELLİ OLDU

BB Erzurumspor taraftarına hasret kaldı.

admin
admin
06 Eylül 2017 Çarşamba 07:49
SAMSUN MAÇININ ADRESİ BELLİ OLDU

Aylardır süren Passolig turnikeleri sorunu henüz çözülmedi ve Samsunspor maçının da dışarıda oynanması kesinleşti. Samsunspor maçının Rize Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanması beklenirken, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu da alternatifler arasında yer alıyor.

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen bir haftalık aranın ardından dördüncü hafta maçları bu haftasonu başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile Passolig turnikelerini kuran şirket arasında yaşanan problem nedeniyle bir türlü çözülemeyen turnike sorunu Dadaş’ı bu hafta da evinden etti. Ligde dördüncü hafta maçlarına kadar çözülmesi beklenen turnike sorunu bu hafta da çözülmeyince BB Erzurumspor’a Rize ya da İstanbul yolu göründü. Üç haftası geride kalan ligde evinde Balıkesirspor Balkes ile oynayacağı karşılaşmayı Elazığ’da oynamak zorunda kalan BB Erzurumspor, dördüncü hafta evinde oynaması gereken Samsunspor maçını da Rize ya da İstanbul’da oynamak zorunda kalacak.

Lig başlamadan önce dördüncü haftaya kadar çözüleceği açıklanan turnike sorununda henüz bir mesafe kat edilememesi taraftarın da sabrını taşırdı. Sorunun bir an önce çözülmesini isteyen taraftarlar, “Çok kısa sürede çözülmesi gereken bir sorun, aylardır çözüme kavuşturulamıyor. Bu işin sorumluları bir an önce TFF nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak, sorunu çözmelidirler. Taraftar olarak artık takımımızı kendi stadyumumuzda izlemek istiyoruz.” dediler.

BOLU MAÇI ERZURUM’DA

Ligde dördüncü hafta oynanacak Samsun maçını büyük ihtimalle Rize’de oynayacak BB Erzurumspor bir aksilik olmazsa altıncı hafta maçını evinde oynayacak. Aylardır çözülemeyen Passolig turnike sorunu nedeniyle taraftarından mahrum kalan mavi-beyazlı ekip için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in TFF nezdinde yaptığı girişimler ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeler sonuç verirken, firma yetkilileri dün Erzurum’a gelerek incelemelerde bulundular. Yapılan incelemeler ve girişimler neticesinde, turnike sorununun bir an önce çözüleceği ve BB Erzurumspor’un altıncı haftada karşılaşacağı Boluspor maçı ile taraftar hasretinin sona ereceği öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.