Şampiyona coşkulu karşılama

Dünya şampiyonu bilek güreşçi Gökhan Seven, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı

admin
admin
03 Kasım 2019 Pazar 21:37
Şampiyona coşkulu karşılama

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 8. kez Dünya Şampiyonu olan Gökhan Seven’i Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi yalnız bırakmadı.

Şampiyon Seven, havalimanında Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı eşliğinde coşku ve heyecanla karşılandı.

Karşılamaya Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt ve Engelliler Meclisi üyeleri katıldı. Meclis yönetimi şampiyona çiçek takıp, Kuranı Kerim ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Havalimanında karşılanan Seven, yaptığı açıklamada, 8. kez dünya şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Türk bayrağını dalgalandırmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Seven, şunları kaydetti:

"Yarışmaya iyi hazırlandım ve başarılı oldum. Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandırmanın, İstiklal Marşı'mızı okutmanın gururunu yaşıyorum. Sol kolumda küçük bir sakatlık vardı ama tedaviye zamanım olmadı. Bu rağmen iki kolda da dünya şampiyonu oldum. Sekizinci kez dünya şampiyonluğuna ulaştım. Ben ve benim gibi sporcuların yetişmesini istiyorsak, bu tür spor dallarının da olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Tokyo'da yapılacak Paralimpik Oyunları için önemli bir adım attım."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.