Şampiyon çiçeklerle karşılandı

Engelliler bilek güreşi şampiyonası birincisi Seven, çiçeklerle karşılandı

admin
admin
25 Şubat 2019 Pazartesi 21:01
Şampiyon çiçeklerle karşılandı

Tesadüfen başladığı bilek güreşinde ulusal ve uluslararası birçok şampiyonada başarı kazanan ve son olarak Çanakkale'de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda birinci olan milli sporcu Gökhan Seven, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda 22-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada birinci olan milli sporcu Seven'i, Erzurum Havalimanı'nda Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt karşıladı.

Keleşoğlu burada yaptığı açıklamada, Seven'in daha önce 6 dünya, 7 Avrupa ve 2 kez de Asya şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "Gökhan kardeşimiz başarılarına Türkiye Şampiyonluğu'nu da ekleyip erişilmesi zor görülen muhteşem bir rekora imza atıp 'Muhteşem Gökhan' diye anılmaya başlamıştır." dedi.

Seven'in engelleri aşan bir insan olduğunu ifade eden Keleşoğlu, şunları söyledi:

"Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım, Gökhan kardeşimiz de gecesini gündüzüne katarak yaptığı sportif çalışmalar ve antrenmanlardan sonra hem ülkemize, hem şehrimize, hem de engelli kardeşlerimize dev bir eser bıraktı."

Milli sporcu Seven ise bir sonraki hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı Keleşoğlu'na teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.