ROMANYA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Erzurum izcilerinden ve Nenehatun Spor Kulübü sporcularından Betül Yerdelen, short-track (sürat pateni) dalında 16-23 Şubat 2013 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan Avrupa Gençler Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek.

14 Şubat 2013 Perşembe 11:58
ROMANYA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Nenehatun Spor Kulübü sporcularından Betül Yerdelen, Romanya’ya hareket etmeden önce Kulüp Başkanı Zekeriya Deniz’i ziyaret etti. Yerdelen, Romanya’da elinden geleni ortaya koyacağını belirterek şans diledi.

Kulüp Başkanı Zekeriya Deniz’de sporcusuna başarılar dileyerek kendisine güvendiklerini kaydetti.

Deniz, kulüp olarak sürat patenin de, curling de Erzurum’a ve Türkiye’ye sporcu yetiştirmek için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Yetişen sporcularımız ülkemizi böyle uluslar arası şampiyonalarda bizleri temsil etmelerinden dolayı kendileriyle gurur duyuyoruz” dedi.

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Özcan Işık’ta, “Bu çocukların temeli izcilikten gelme. İzcilik temeli altında yetişmiş gençler spor alanında büyük başarılara imza atmaya başladılar. Onlar bizin gurur kaynağımız oldular.” diye konuştu.

Avrupa Gençler Olimpiyatlarına Erzurum’dan iki ve Kocaeli’den de bir sporcunun katılacağı, kafile başkanlığını da Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Dilek Okuyucu’nun yapacağı bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2013 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.