Play Off’ta rakip belli oldu

BB Erzurumspor yedek ağırlıklı çıktığı maçta deplasmanda Denizlispor’a 4-0 mağlup oldu. Mavi-beyazlılar ligi 5. sırada bitirerek İstanbulspor ile eşleşti.

admin
admin
21 Mayıs 2022 Cumartesi 09:36
Play Off’ta rakip belli oldu

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Denizlispor’a 4-0 mağlup oldu.

Denizispor'un golleri 19. dakikada Oğuz Yılmaz, 25. dakikada Gökhan Süzen, 42. dakikada Ömer Şişmanoğlu ve 90+3'te Okan Derici'den geldi.

Bu sonuçla Altaş Denizlispor, 49 puanla sezonu bitirdi. Play-off'u daha önce garantileyen Erzurumspor 58 puanda sezonu tamamladı.

SPOR TOTO 1. LİG'DE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Spor Toto 1. Lig'de 3, 4, 5 ve 6. sırada tamamlayan takımlar Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandı. Buna göre; Play-Off'ta Eyüpspor-Bandırmaspor ve Erzurumspor-İstanbulspor eşleşmeleri gerçekleşti.

Spor Toto 1. Lig'de 20 Mayıs Cuma günü oynanan maçların ardından normal sezonu 3, 4, 5 ve 6. sırada tamamlayan takımlar Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandı. Lig statüsüne göre ilk maçlar ligi 5. ve 6. basamakta bitiren takımların sahasında oynanacak.

Buna göre; Play-Off'ta Eyüpspor - Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor - İstanbulspor eşleşmeleri gerçekleşti. Spor Toto Süper Lig 'e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off'ta yarı final ilk maçları 25 Mayıs Çarşamba, rövanş maçları 29 Mayıs Pazar, final ise 2 Haziran Perşembe günü oynanacak. BB Erzurumspor 25 Mayıs Çarşamba günü İstanbulspor’u konuk edecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporPlay Off
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.