OKUYUCU, MALİ GENEL KURULDA GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Dilek Okuyucu ve ekibinin iki yıllık icraatları oy çoğunluğu ile ibra edildi.

admin
admin
23 Mayıs 2016 Pazartesi 08:30
OKUYUCU, MALİ GENEL KURULDA GÜVEN TAZELEDİ
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Dilek Okuyucu ve ekibinin iki yıllık icraatları oy çoğunluğu ile ibra edildi. 

Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun Olağan Mali Genel Kurulu Ankara Crowne Plaze Hotel’de gerçekleşti. Cumartesi günü yapılan mali genel kurulda Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile yönetim ve denetleme kurulunun iki yıllık faaliyet yeri ve icraatları delegeler tarafından ibra edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Mali Genel Kurulda divan başkanlığına Mevlüt Sait Keleş seçildi. Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının okunmasının ardından yönetim ve denetleme kurulunun faaliyet raporları müzakareye sunuldu. Genelde lehte yapılan konuşmaların ardından yönetim ve denetleme kurulunun iki yıllık çalışması oylamaya sunuldu ve oy çoğunluğu ile ibra edildi.

Mali Genel Kurulda, yönetime taşımaz alını için de yetki verilirken, yönetimin gelir ve gider bütçeleri de ibra edildi.

HEDEF EYOWF’TA KÜRSÜYE ÇIKACAK SPORCU YETİŞTİRMEK

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, yapılan mali genel kurulda yönetim olarak ibra edilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, delegelere teşekkür etti. Okuyucu, “Bugün burada yönetim olarak delegelerimizin huzuruna çıkarak, şeffaf bir şekilde hesap verdik. Sağ olsun delegelerimiz iki yıllık faaliyetlerimizi ibra ederek, bundan sonrası için bize güç ve kuvvet verdiler. Biz Buz Pateni Federasyonu olarak bugüne kadar buz pateni ve sürat pateninde çok başarılı sonuçlara imza attık. Bünyemizden ayrılarak federasyon olan Curlingde de genç takımımız 2016 Gençlik Kış Olimpiyatları’nda Norveç’te dünya yedincisi olma başarısı gösterdi. Hedefimiz bundan sonra Erzurum’da yapılacak olan EYOWF Kış Oyunları Festivali, burada derece yapacak sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz ve tüm enerjimizi de bunun için harcıyoruz” diye konuştu.

Buz Pateni Federasyonu’nun Olağan Mali Genel Kurulu’na Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Cafer Geyik, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin de mali genel kurula katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.