Merakla beklediğim bir takım da bu takım!

Merakla beklediğim bir takım da bu takım!

admin
admin
20 Temmuz 2018 Cuma 13:33
Merakla beklediğim bir takım da bu takım!

Vedat REFAYELİ

Sahada bu sezon nasıl bir Erzurumspor göreceğiz diye meraklanıyoruz ya.

Aynı merakı şahsen ben Palandöken Belediyesi’nin Voleybol takımı için de duyuyorum.

Bu sezon da 1.ligde mücadele edecek olan Palandökenspor da mevcut kadrosunu güçlendirdi ve yeni sezon hazırlıkları için gün saymaya başladı..

Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin ile konuştum dün.

14 kişilik kadro ile 6 Ağustos’da yeni sezon çalışmalarına başlıyorlar. Hem 1.lig hem de süper lig tecrübesi lan G.Saray’da da bir dönem çalışmış olan Aykut Lale, Palandöken takımının yeni hocası. Bir kere bu isim daha şimdiden oyuncular üzerinde süper etki bırakmış. Süper ligin tadını aldıkları için Orhan Bulutlar bu sene de mecburen kesenin ağzını biraz açmış! Kadrolarında 2 yabancı oyuncu bulunacak ve diğer oyuncularının tamamına yakını alt yapıdan gelen oyunculardan oluşacak. Doğu grubunda yeralan filenin kartalları, toplamda 26 maç yapacak ve süper lig için birinci etapta ilk 4’e kalmayı hedefliyor. Ekim ayının ortalarında başlayacak olan maçlar öncesi karşılaşmaların oynanacağı salon da bakım ve onarımdan geçirilmiş.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.