Kemal Kılıç ile ipler koptu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonucu iş başına gelen yeni yönetim hızlı başladı.

admin
admin
21 Haziran 2017 Çarşamba 18:13
Kemal Kılıç ile ipler koptu

İlk toplantısında Sportif Direktör olarak Mavi-Beyazlıların 'Efsane' kaptanlarından Zafer Demir'i göreve getiren yeni yönetim, bugün de Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın görevine son verdi.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, BB Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek ön protokol imzalamıştı. Bugün Kılıç’ı sözleşme için kulübe çağıran yeni yönetim, sözleşme şartlarını konuştu. Sözleşme maddelerine sezon içerisinde gönderilmesi halinde alacağı 1 milyon 200 bin liranın tamamını ekletmek isteyen Kemal Kılıç ile ipler koptu ve yollar ayrıldı.

Ünsal Kıraç, Kadir Ovat, Sabri Gökhan Genç, Tuncay Akpınar, Kubilay Tuğoğlu ve Ozan Kuduban'dan oluşan mavi-beyazlı takımın transfer komitesi Sportif Direktör Zafer Demir ile birlikte yeni teknik direktör arayışlarına ise zaman kaybetmeden başladı.

Editör

Son Güncelleme: 22.06.2017 03:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.